VoetreflexPlus therapie combineert de westerse voetreflexzonetechnieken met de Chinese voet- en meridiaanleer. Door deze combinatie ontstaat er een breed spectrum aan mogelijkheden. Mijn werkwijze is erop gericht om de energie in het lichaam op een vrije manier te laten stromen, waarbij het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd.
Hiervoor masseer ik de corresponderende reflexzones en meridianen op voeten, knieën en onderbenen, waarbij soms ook armen en handen gebruikt worden.
Een massage werkt sterk ontspannend en zorgt dat het lichaam en geest tot rust komen. Mijn massages zijn afgestemd op wat jij op dit moment aankunt, wat je voeten mij vertellen én wat de betekenis is vanuit de Chinese Geneeskunde. VoetreflexPlus therapie is veilig toepasbaar en geschikt voor mensen van alle leeftijden.
Klachten kunnen oplossen of zelfs geheel verdwijnen.

Specialisaties

Praktijk Udongo is onder andere gespecialiseerd in behandelingen die ondersteunen bij Gronden of Aarden, Hooggevoeligheid & Nieuwetijds Chakra’s, Vrouwenklachten zoals bij Menstruatie & Overgang en nog veel meer. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met me op. Aanvullende uitleg en informatie Meer info .

Belang van ontspanning

Ontspannen valt niet mee in een wereld vol hectiek en drukte. Goed kunnen ontspannen zorgt dat de flexibiliteit en weerbaardheid vergroot wordt voor invloeden uit je omgeving.
Veel (lichamelijke) klachten zijn gerelateerd aan stress en hier is door voetreflex goed iets aan te doen. Voor een kennismaking met de voetreflextherapie vormt een ontspanningsmassage een goed startpunt.
Je kunt op een ongedwongen manier deze andere manier van ontspannen ervaren.

 

Advies op maat

Wil je graag een persoonlijk afgestemde aanpak? Anders kijken naar je hulpvraag of klacht ? Ervaren wat de mogelijkheden zijn vanuit de Chinese Geneeskunde? Samen onderzoeken wat VoetreflexPlus  voor je kan betekenen? Dan is een persoonlijk behandeltraject de juiste keuze. Klachten vinden hun oorsprong in een verstoorde balans. Om hier verandering in aan te brengen is het nodig deze in kaart te brengen. Samen met mijn indruk van de reflexzones, maak ik een persoonlijk afgestemd behandelplan. Mijn massages in combinatie met oefeningen en o.a. (voedings)advies voor thuis zal er een verandering en inzicht komen in de klachten.
Een traject bestaat gemiddeld uit zes afspraken

meer info

Lange Hezelstraat 99 6511CE Nijmegen 06-42159680