Wie is Joep Jägers?

Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Joep Jägers (1977) en ik woon samen met mijn partner in het centrum van Nijmegen. Mezelf beschrijf ik als een zorgzame, empatische en rustige man, die graag nieuwe dingen aanpakt. In mijn vrije tijd geniet ik van de buitenlucht met onze hond Mats, een theaterbezoek en gezelschapsspellen spelen met vrienden of familie. 

Facinatie voor mensen heb ik van jongs af aan gehad. Op een natuurlijke wijze, vanuit een open, eerlijke en nieuwsgierige houding sta ik in contact met de ander. Vanuit een gelijkwaardige basis en met een postieve vibe ontstaan de mooiste dingen. 

Mijn eerste kennismaking met voetreflextherapie is via een avondscholing. De jaren daarna heb ik gemerkt dat ik met deze massages mensen kon helpen. De VoetreflexPlus opleiding bij de Total Health Academy heeft gezorgd dat ik deze kennis en kunde heb kunnen verbreden en professionaliseren. Een opleiding waarbij naast de westerse en energetische ook de Chinese zienswijze en massagetechnieken aangeleerd worden. De mogelijkheden om aan een hulpvraag te werken zijn divers, het vormt een mooie zoektocht om de ander hiermee te ondersteunen.

Mijn specialisaties zijn: gronden, hooggevoeligheid & chakra’s, de vrouw met menstruatie- en overgangsklachten, Chinflex Professional en verdieping in de voetkdiagnostiek.

Na mijn opleiding heb ik mijn kennis heb ik verder uitgebouwd tijdens een studiereis naar Beijing. Tijdens deze reis heb ik stage gelopen in een Traditioneel Chinees Massage (TCM) ziekenhuis en scholing gevolgd op de universiteit aldaar. Hierbij heb ik een aantal massagetechnieken geleerd om mijn eigen clienten extra te kunnen ondersteunen.  

Naast voetreflexPlus therapeut ben ik begeleider op een woongroep voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag en gedragsproblemen. Dit is al 16 jaar een intensieve baan waarbij flexibiliteit en aanvoelen wat de ander nodig heeft mijn belangrijkste kwaliteiten vormen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met me op en dan zie ik je graag in mijn praktijk. Tot dan,

Groetjes Joep

‘Ik heb meer energie gekregen doordat ik nu eindelijk goed slaap!’

Jessica (44)